8-й Kyiv Food and Wine Festival
- sania
- освоившийся
- Повідомлень: 2908
- З нами з: 15 лютого 2015, 12:00
- Звідки: Львівська обл.
- Дякую (а): 595 разів
- Подякували: 2959 разів
- Контактна інформація:
- Roman
- Супермодератор
- Повідомлень: 328
- З нами з: 15 лютого 2015, 10:41
- Звідки: Луганск,Киев
- Дякую (а): 94 рази
- Подякували: 196 разів
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Планирую посетить этот фестиваль.
В ком нет любви к стране родной, те сердцем нищие калеки... Т.Г.Шевченко
- sania
- освоившийся
- Повідомлень: 2908
- З нами з: 15 лютого 2015, 12:00
- Звідки: Львівська обл.
- Дякую (а): 595 разів
- Подякували: 2959 разів
- Контактна інформація:
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Перший день фестивалю пройшов якось пасмурно. Цілий день моросив дрібний дощик і був робочий день(напевне наслідки пабєдобєсія).
На самому фестивалі я вже традиційно був сусідом Ігоря Заїки
На самому фестивалі я вже традиційно був сусідом Ігоря Заїки
- Рейтинг: 16.67%
- bigger
- освоившийся
- Повідомлень: 143
- З нами з: 09 листопада 2016, 14:28
- Звідки: Україна, м.Київ
- Дякую (а): 386 разів
- Подякували: 156 разів
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Привіт всім! Таки да, погода була противна, але сама велика неприємність, це що був за кермом, і не мав багато часу, тому змушений був продегустувати лише крихту)), майже як макове зерня, в тому числі і Саніни, без пафосу, видатні вина. Були вина що порадували та здивували, а були, що засмутили...Відверто засмутив Дублянський (Б.Павлій), в ньому доволі непоганий мускат, яким можна було насолоджуватись, забивав "дикий звір", спочатку подумав, що вино молоде, але ні 2014р.Вже дома дегустував Красень. Непоганий, але і не кращий був , танинне, але без натяку на смак КС та якесь безхарактерне вино . Так, максимум середнячок, впізнається відразу що вино з Криму...Трохи розчарований, кароч, розстройство одне, тому що росте 3 кущі, тепер в роздумах, мабуть на моносортове не пущу, на сепаж -так. Хоча, може спробую і в своїх умовах, а раптом...Чому цікавив саме Красень, бо він онук КС, думав що буде щось подібне...
Відверто порадував Одеський Чорний від Сані Пиш'єва:
Вже дома продегустував, нотки чорної смородини, чорносливу відразу впізнавані, і вино доволі гармонійне, цілісне! Дуже задоволений! Навіть, скажем так - приємно здивований. Дякую Сань! Також цікавився ОЧ саме через те, що синок КС, але тут нічого нескажеш, кровний звязок відчувається відразу, на відміну від Красеня...А от по термінам, невпевнений для нашої зони...
Ну а про Порто, словами говорити, нічого не сказати !!! Вражений!!! Я взагалі нелюблю портвейни, але це доволі витончене вино, з своїм неповторимим характером, з своєю першою скрипкою, яку я невпізнав, якусь нотку, яка схожа на ту, яка звичайно, буває у вермутах, дуже надіюсь, що цю першу скрипку забезпечив Туран. Танинне, як на мене, в такій мірі, від якої я в захваті! В самий раз, потужно, відразу танини відчуваються, здається, що ще б чуть - чуть, і було б задуже. Звичайно, багато відразу не вип'єш, нагадує мені кращі вина типу кріпленого Бастардо Магарацького..Якщо вже придиратись, то можна вказати на спиртуозність, але на то він і Порто. Дуже задоволений рівнем вина! Дякую!
Також дегустував Санін КС, але відразу незрозумів, скажу чесно, а повторити ще раз вже незахотів , бо такі дегустації за кермом дуже дорогі. Тепер жалію, що не придбав КС, щоб в спокійній обстановці дома продегустувати...дуже цікавило його сухе з КС.
Ну і невеликий фотозвіт:
Відверто порадував Одеський Чорний від Сані Пиш'єва:
Вже дома продегустував, нотки чорної смородини, чорносливу відразу впізнавані, і вино доволі гармонійне, цілісне! Дуже задоволений! Навіть, скажем так - приємно здивований. Дякую Сань! Також цікавився ОЧ саме через те, що синок КС, але тут нічого нескажеш, кровний звязок відчувається відразу, на відміну від Красеня...А от по термінам, невпевнений для нашої зони...
Ну а про Порто, словами говорити, нічого не сказати !!! Вражений!!! Я взагалі нелюблю портвейни, але це доволі витончене вино, з своїм неповторимим характером, з своєю першою скрипкою, яку я невпізнав, якусь нотку, яка схожа на ту, яка звичайно, буває у вермутах, дуже надіюсь, що цю першу скрипку забезпечив Туран. Танинне, як на мене, в такій мірі, від якої я в захваті! В самий раз, потужно, відразу танини відчуваються, здається, що ще б чуть - чуть, і було б задуже. Звичайно, багато відразу не вип'єш, нагадує мені кращі вина типу кріпленого Бастардо Магарацького..Якщо вже придиратись, то можна вказати на спиртуозність, але на то він і Порто. Дуже задоволений рівнем вина! Дякую!
Також дегустував Санін КС, але відразу незрозумів, скажу чесно, а повторити ще раз вже незахотів , бо такі дегустації за кермом дуже дорогі. Тепер жалію, що не придбав КС, щоб в спокійній обстановці дома продегустувати...дуже цікавило його сухе з КС.
Ну і невеликий фотозвіт:
- Рейтинг: 11.11%
- bigger
- освоившийся
- Повідомлень: 143
- З нами з: 09 листопада 2016, 14:28
- Звідки: Україна, м.Київ
- Дякую (а): 386 разів
- Подякували: 156 разів
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Тут я пробіг бігом, щоб не наражати свій шлунок на небезпеку:
Отправлено спустя 5 минут 37 секунд:
Крім Колоніста звичайно, дуже цікавили їх вина, але асортимент доволі аскетичний був, а часу багато не було
Отправлено спустя 5 минут 37 секунд:
Крім Колоніста звичайно, дуже цікавили їх вина, але асортимент доволі аскетичний був, а часу багато не було
- Рейтинг: 5.56%
- bigger
- освоившийся
- Повідомлень: 143
- З нами з: 09 листопада 2016, 14:28
- Звідки: Україна, м.Київ
- Дякую (а): 386 разів
- Подякували: 156 разів
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Ну що сказати в закінчення, хорошу погоду, хороших друзів, багато часу, і бессруля...
Це зекономить виноградарю час, щоб знийти своє вино з свого сорту набагато швидше, чим садити непробуючи...
Це зекономить виноградарю час, щоб знийти своє вино з свого сорту набагато швидше, чим садити непробуючи...
- bigger
- освоившийся
- Повідомлень: 143
- З нами з: 09 листопада 2016, 14:28
- Звідки: Україна, м.Київ
- Дякую (а): 386 разів
- Подякували: 156 разів
8-й Kyiv Food and Wine Festival
І ще б частіше проводились такі фестивалі з такими учасниками і такими винами!
- sania
- освоившийся
- Повідомлень: 2908
- З нами з: 15 лютого 2015, 12:00
- Звідки: Львівська обл.
- Дякую (а): 595 разів
- Подякували: 2959 разів
- Контактна інформація:
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Не ті ви вина пробували. Ой не ті.
А все тому що знаходитесь в полоні власних фантазій - внук КС, племінник КС і т.д. Красень ні по аромапрофілю ні по інших параметрах ніколи і ніде не був схожий на КС. Красень взагалі не придатний для столових вин. Це хороший сорт для соку, компоту, поїсти, але аж ніяк не для вина. Дублянський це теж не то пальто. А от якби ви спробували у Б.М. Йоханітер&Шадоне я думаю були б вражені.
Повертаючись до зв'язку з КС то вам слід було обирати не мій Одеський чорний ч.н. , а взяти Аліберне ( це також Одеський чорний але сухий варіант).
Дякую за хороші слова. Будем старатися.bigger писав: Ну а про Порто, словами говорити, нічого не сказати !!! Вражений!!! Я взагалі нелюблю портвейни, але це доволі витончене вино, з своїм неповторимим характером, з своєю першою скрипкою, яку я невпізнав, якусь нотку, яка схожа на ту, яка звичайно, буває у вермутах, дуже надіюсь, що цю першу скрипку забезпечив Туран. Танинне, як на мене, в такій мірі, від якої я в захваті! В самий раз, потужно, відразу танини відчуваються, здається, що ще б чуть - чуть, і було б задуже. Звичайно, багато відразу не вип'єш, нагадує мені кращі вина типу кріпленого Бастардо Магарацького..Якщо вже придиратись, то можна вказати на спиртуозність, але на то він і Порто. Дуже задоволений рівнем вина! Дякую!
Туран звичайно присутній але аж ніяк не перша скрипка. Першу скрипку ви вгадали далі. Це звісно ж - Бастардо Магарацький.
Трохи згодом відкрию тему по портвейнах. Оказуєцця не один я в неньці зацікавлений цим типом кріплених вин. Є ще один ваш земляк який обертаєтся на іншому форумі....
- Рейтинг: 11.11%
- bigger
- освоившийся
- Повідомлень: 143
- З нами з: 09 листопада 2016, 14:28
- Звідки: Україна, м.Київ
- Дякую (а): 386 разів
- Подякували: 156 разів
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Ну для цього і існують подібні ярмарки-фестивалі-зустрічі-з`їзди, щоб знайти себе, спробувати кращі зразки, в чомусь звісно розчаруватись, але все-таки зрозуміти, куди рухатись!
- sania
- освоившийся
- Повідомлень: 2908
- З нами з: 15 лютого 2015, 12:00
- Звідки: Львівська обл.
- Дякую (а): 595 разів
- Подякували: 2959 разів
- Контактна інформація:
- sania
- освоившийся
- Повідомлень: 2908
- З нами з: 15 лютого 2015, 12:00
- Звідки: Львівська обл.
- Дякую (а): 595 разів
- Подякували: 2959 разів
- Контактна інформація:
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Хочется написати декілька слів про їду . Адже фестиваль не тільки винний, а їжа з вином завжди нерозлучна пара. Фестивальний food це не якийсь там вуличний fast food, а справжній шедевр кулінарії
Були представлені - грузинська кухня, азербайджанська кухня, продавали мідії я так зрозумів що вирощені в Україні , було дуже багато різних сирів високої якості. Нажаль не мав часу все це перефотографувати.
Були представлені - грузинська кухня, азербайджанська кухня, продавали мідії я так зрозумів що вирощені в Україні , було дуже багато різних сирів високої якості. Нажаль не мав часу все це перефотографувати.
- bigger
- освоившийся
- Повідомлень: 143
- З нами з: 09 листопада 2016, 14:28
- Звідки: Україна, м.Київ
- Дякую (а): 386 разів
- Подякували: 156 разів
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Привіт! Ні , небуду, він запізній для мене, що не кажіть, хоч ми з Вами на одній широті, у Вас тепліше, і шанс отримати гуд вайн з ОЧ у Вас, безперечно, більший, що і підтверджується дегустацією. Але продовжую думати в тому напрямку, тепер надія, можливо, на Кортіс, та сорти Блатнера.
- sania
- освоившийся
- Повідомлень: 2908
- З нами з: 15 лютого 2015, 12:00
- Звідки: Львівська обл.
- Дякую (а): 595 разів
- Подякували: 2959 разів
- Контактна інформація:
8-й Kyiv Food and Wine Festival
Нічого дегустацією не підтверджуєтся. Оскільки ОЧ той що на фестивалі зроблений з винограду закупленого в Бесарабії. Але він мені там не дуже довподоби. У мене получаєтся кращий. Тіла йому вистачає будь-де , а от ароматика в ОЧ з більш північних регіонів краща. Недостатній рівень цукристості це взагалі не проблема.
- Рейтинг: 11.11%
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість